Forum City
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum City

MMORPG, Resim, Video, Eğlence ve Daha Fazlası ...

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

At cağırma Hilesi

YazarMesaj
SenSoz39
Süper Moderatör
Süper Moderatör

At cağırma Hilesi Empty
MesajKonu: At cağırma Hilesi   At cağırma Hilesi Icon_minitimePaz Ekim 18, 2009 11:21 am

At Çağırma Hilesi

Evet arkadaşlar bir çoğumuzun ortak derdidir. Atımız acemi ise ve bazen inadı tutarsa gelmeyebiliyor. O yüzden bende kendime göre basit bir hile buldum ve %99 verim aldım. Hile çalışıyorda olsa unutmayınki %1 lik de olsa gelmeme ihtimali olabilir.

Şimdi hileyi yapabilmek için Envaterde ki At resmini aşağıdaki skill kutularından birine koyuyoruz.(Ben genelde 2. skill sayfasındaki 1. kutuya koyuyorum.) Diyelim ki 1. kutuya koyduk. Bir elimizi klavyeden 1 tuşunda tutarken diğer elimizlede Envater deki At resmine sağ tıklamak için kullanıyoruz. Şimdi aynı anda hem 1 e basıp hemde At resmine sağ tıklıyoruz ve atımız anında geliyor. İşte bu kadar.

Atınızı çağırıp gönderdikten sonra tekrar bu yöntemi kullanip çağıramayabilirsiniz bunuda sölim. Oyunu kapatıp açtığınızda tekrar aynı hileyi kullanip çağırabilirsiniz. Ayrıca tuşlara aynı anda basmak önemli.

At cağırma Hilesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Balık Tutma Hilesi :)